Pretraži ovaj blog

utorak, 1. studenoga 2011.

"Slavonijo u srcu te nosim"



Zavičajni klub "Brođani" u Berlinu u subotu 29.10.o.g. održali su svoju tradicionalnu zabavu "Slavonijo u srcu te nosim", kojom su slavili svoju 20.obljetnicu humanitarnog rada. Zabava je bila jedna od najljepših i najuspješnijih do sada. Na zabavi svirali su TS" Slavonski dukati" i klapa "Kačić iz Gradca.
Uz brojne goste, predstavnike hrvatskih Udruga iz Berlina nazočni su bili također Veleposlanik RH Gospodin Dr.Miro Kovač, koji je u svom kratkom govoru čestitao Brođanima na 20 godišnjem radu. Čestitke Brođanima uputio je također fra. Petar Čirko, voditelj HKM u Berlinu.
Brođane u Berlinu obradovalo je pismo koje su primili od Grada Slavonskog Broda u kojem su također bile upućene pohvale dugogodišnjem umanitarnom radu daleko od svoje domovine.
Najveće priznanje primali smo kada su gosti u jutarnjim satima napuštali dvoranu pružajući nam ruku govoreći: "Bravo!Vi ste pravi organizatori i nemojte odustati jer mi živimo za vaše zabave od godine do godine" Kako onda ne biti zadovoljan i sretan.
Hvala svima koji su nam uputili čestitke iz domovine i Berlina!
za Brođane: Elizabeta Kopić

Nema komentara:

Objavi komentar